• Prijs: € 39,50 p.p.
 • Vanaf: 10 personen
 • Duur: 2 uur
 • Leeftijd: 8+
De workshop videoclip maken als Teamuitje

Altijd al een eigen videoclip willen opnemen? Wij beschikken over een professionele filmploeg waarmee wij op een leuke manier op elke gewenste locatie een spetterende videoclip kunnen maken!

Van tevoren kan er een muzieknummer naar keuze worden doorgegeven en bij dit nummer zal de groep, onder leiding van een regisseur en een professionele cameraman, een prachtige videoclip gaan maken.

Ook is het mogelijk om je eigen hit op te nemen en er een videoclip bij te maken! Wij beschikken over een mobiele studio waarmee wij op elke gewenste locatie een cd in goede kwaliteit kunnen opnemen. Cover een bestaand nummer, schrijf een geheel nieuwe tekst of dans je eigen gemaakte choreografie. Van tevoren kan worden aangegeven wat de exacte wensen zijn en wij stemmen de workshop daar volledig op af. Het eindresultaat is natuurlijk voor jullie en zal als aandenken digitaal worden aangeleverd.

Indeling
Tijd om gezamelijk te brainstormen! De deelnemers denken na over onder andere de basis van de videoclip en de mogelijkheden die de locatie met zich meebrengt. Tijdens het brainstormen zal naar voren komen wat de deelnemers belangrijk vinden, onze regisseur en cameraman zullen de deelnemers hier uiteraard bij adviseren en ondersteunen.
Na het brainstormen is het eindelijk tijd om de brainstormsessie om te zetten in écht werk. De deelnemers zullen alle delen van de videoclip gaan oefenen, zodat er een mooi eindresultaat neergezet kan worden. Naast dat er bij het brainstormen door de regisseur al rekening wordt gehouden met de praktische mogelijkheden, wordt hier tijdens het repeteren nog aandachtiger naar gekeken. Wie doet wat, waar en hoe?

Het brainstormen zit erop en er is voldoende gerepeteerd, het is tijd om alles vast te gaan leggen. Iedereen is klaar en ready to go. De accessoires (eventueel kleding) worden aangetrokken en de deelnemers gaan schitteren in hun eigen clip!

Alle shots zijn vastgelegd, nu is het aan de regisseur om van de geschoten beelden een prachtige videoclip te maken. De montage wordt na de workshop in ons kantoor gedaan, en wordt binnen 7 dagen digitaal aangeleverd. Zo kunnen de deelnemers snel van het eindresultaat gaan genieten!

Inclusief

 • Professionele begeleiding

  Onze videoclip workshops als Teamuitje worden verzorgd door professionele artiesten.

 • Materialen

  Alle nodige materialen en middelen. Denk hierbij aan geluidsapparatuur, camera inclusief een mobiele studio.

 • Reiskosten

  Al onze prijzen zijn inclusief reis- en transportkosten voor de videoclip workshops als Teamuitje.

De sfeer

In de onderstaande foto's en filmpjes kunt u iets van de sfeer proeven tijdens een videoclip workshop als Teamuitje.

Wat kost het?

 • Duur
 • Aantal deelnemers
  U bespaart p.p.
 • Locatie
 • Prijs
  Per persoon
 • Rechtsvorm
Totaal

Goed om te weten

Grote groepen

Bij groepen vanaf 15 deelnemers maken wij een aantrekkelijke projectprijs!

Kleine groepen

Bij minder dan 10 deelnemers kan de workshop uiteraard ook gewoon doorgaan mits er betaald wordt voor het minimale aantal deelnemers.

Vrijgezellenfeest?

Vrijgezellen aan het organiseren? Vanaf 11 personen mag de vrijgezel gratis deelnemen?

Klant aan het woord

Workshop Locaties

Tijdens een Teamuitje maken wij voor de Workshop Videoclip maken gebruik van de volgende locaties.

GRATIS
Eigen Locatie

De workshop Videoclip maken wordt bijna altijd op locatie verzorgd. Wij zijn erg mobiel en komen overal. Mocht je zelf niet over een eigen locatie beschikken dan kan de workshop Videoclip maken in combinatie met een locatie worden geboekt.

Locatie tips!
(Binnen)locatie met voldoende bewegingsvrijheid. Denk aan een café, school, winkelcentrum, feestzaal, sportschool, werkplaats of bij mooi weer op een (openbare) buitenlocatie in het centrum, Park of een andere bezienswaardigheid.

Veelgestelde vragen

Nee, al onze prijzen zijn inclusief reis- en transportkosten.

Bij minder dan 10 deelnemers kan de workshop uiteraard ook gewoon doorgaan mits er betaald wordt voor het minimale aantal deelnemers.

Er zit geen maximum aan het aantal deelnemers per activiteit. Wij stemmen het format, de materialen en de begeleiding hier volledig op af. Uiteraard moet de locatie dit wel kunnen faciliteren.

Ja, het klopt inderdaad dat ons bedrijf in Nederland is gevestigd. Om precies te zijn in Breda. Wij verzorgen nu ruim 10 jaar workshops door heel Nederland & België.

Nee, al onze diensten zijn exclusief een hapje en een drankje. Bij een eigen locatie of openbare locatie is het mogelijk om zelf een versnapering te verzorgen. Bij externe locaties is het vaak wel mogelijk om een hapje en een drankje te boeken.

Nee, al onze diensten zijn inclusief alle materialen en middelen.

Annuleren binnen 14 dagen

Annuleert u de boeking 14 dagen voor aanvang van de workshop, dan vragen wij €15,- administratiekosten.

Bij minder dan 14 dagen

Annuleert u de boeking minder dan 14 dagen voor aanvang, dan zijn wij genoodzaakt om 50% van de kosten van de boeking in rekening te brengen.

Annuleren binnen 7 dagen

Annuleert u de boeking 7 dagen voor aanvang van de uitvoering, of tijdens/halverwege een project, dan zijn wij genoodzaakt het gehele afgesproken bedrag in rekening te brengen.

Apparatuur en goederen

Ook zijn wij altijd genoodzaakt gehuurde apparatuur en goederen in rekening te brengen bij annulering.

Wat is een Videoclip?

Een videoclip is een korte film op muziek om een muzikant en zijn werk te promoten. Hoewel het woord videoclip uit het Engels afkomstig is, gebruiken Engelstaligen het woord video of music video om videoclips aan te duiden. Een andere gebruikte naam is clip en vroeger werd een videoclip ook wel promoclip of promovideo genoemd. Daarom kun je bij een videoclip als Teamuitje denken aan het maken van een clip bij een liedje, een boodschap aan een groep overbrengen of bijvoorbeeld een clip ter promotie van een product of evenement. Met de Workshop Videoclip maken zijn de mogelijkheden eindeloos!

 

Overige vragen?

STUUR EEN MAILTJEof bel +31 (0) 6 244 405 46