• Prijs: € 29,50 p.p.
 • Vanaf: 10 personen
 • Duur: 1 uur 30 minuten
 • Leeftijd: 8+
Introductie

Rap is een manier om jezelf te uiten via muziek. Bij rappen heb je veel verschillende onderwerpen waar je over kan “praten”. Uitdrukkingsvaardigheid, presentatie. fun, gezelligheid en zelfvertrouwen zijn sleutelwoorden die passen bij de rap workshop die wij verzorgen.

Indeling

De rap docent zal een aantal beats laten horen aan de groep zodat de deelnemers kunnen kiezen welke beat er gebruikt zal gaan worden om op te rappen.

Vervolgens zal het onderwerp waarover gerapt zal gaan worden gezamenlijk gekozen worden. Wanneer de beat gekozen is en het onderwerp duidelijk is kunnen we aan de slag met het maken van de rapteksten. De groep zal samen een heel rapnummer in elkaar gaan zetten met een refrein en met coupletten.

We beginnen met het maken van het refrein, dit doen we gezamenlijk met de hele groep. Tijdens het maken van het refrein wordt dan direct voor iedereen duidelijk waar je nou eigenlijk op moet letten bij het maken van de rap. Hierbij komen verschillende onderdelen aanbod zoals rijm, ritme en flow.

Wanneer het refrein klaar is zal de groep in een aantal kleinere groepjes worden opgesplitst. Aan de hand van de informatie en de tips die gegeven zijn door de docent, tijdens het maken van het refrein, kunnen de deelnemers nu zelf aan de slag met het vormen van de coupletten. Uiteraard zal de rap docent hierbij ondersteuning en hulp bieden.

Als de coupletten klaar zijn komen de groepjes weer bij elkaar. Ter afsluiting zullen de groepjes als echte rappers de coupletten naar elkaar toe presenteren op het ritme van de beat!

Inclusief

 • Professionele begeleiding

  Onze rap workshops als Teamuitje worden verzorgd door professionele artiesten.

 • Materialen

  Alle nodige materialen en middelen. Denk hierbij aan beats, geluidsapparatuur, pennen en papier.

 • Reiskosten

  Al onze prijzen zijn inclusief reis- en transportkosten voor de rap workshops als Teamuitje.

Optioneel

Om u van alle gemakken te voorzien hebben wij nog de volgende extra's om uw uitje tot een geslaagde dag te maken.

 • Engelse begeleiding

De sfeer

In de onderstaande foto's en filmpjes kunt u iets van de sfeer proeven tijdens een rap workshop als Teamuitje.

Wat kost het?

 • Duur
 • Aantal deelnemers
  U bespaart p.p.
 • Locatie
 • Prijs
  Per persoon
 • Rechtsvorm
Totaal

Goed om te weten

Grote groepen

Bij groepen vanaf 15 deelnemers maken wij een aantrekkelijke projectprijs!

Kleine groepen

Bij minder dan 10 deelnemers kan de workshop uiteraard ook gewoon doorgaan mits er betaald wordt voor het minimale aantal deelnemers.

Vrijgezellenfeest?

Vrijgezellen aan het organiseren? Vanaf 11 personen mag de vrijgezel gratis deelnemen?

Klant aan het woord

Workshop Locaties

Tijdens een Teamuitje maken wij voor de Workshop Rap gebruik van de volgende locaties.

N.V.T.
Eigen Locatie

De workshop Rap wordt bijna altijd op locatie verzorgd. Wij zijn erg mobiel en komen overal. Mocht je zelf niet over een eigen locatie beschikken dan kan de workshop Rap in combinatie met een locatie worden geboekt.

Locatie tips!
Binnenlocatie met tafels, stoelen en stroomvoorziening.

Veelgestelde vragen

Nee, al onze prijzen zijn inclusief reis- en transportkosten.

Bij minder dan 10 deelnemers kan de workshop uiteraard ook gewoon doorgaan mits er betaald wordt voor het minimale aantal deelnemers.

Er zit geen maximum aan het aantal deelnemers per activiteit. Wij stemmen het format, de materialen en de begeleiding hier volledig op af. Uiteraard moet de locatie dit wel kunnen faciliteren.

Ja, het klopt inderdaad dat ons bedrijf in Nederland is gevestigd. Om precies te zijn in Breda. Wij verzorgen nu ruim 10 jaar workshops door heel Nederland & België.

Nee, al onze diensten zijn exclusief een hapje en een drankje. Bij een eigen locatie of openbare locatie is het mogelijk om zelf een versnapering te verzorgen. Bij externe locaties is het vaak wel mogelijk om een hapje en een drankje te boeken.

Nee, al onze diensten zijn inclusief alle materialen en middelen.

Annuleren binnen 14 dagen

Annuleert u de boeking 14 dagen voor aanvang van de workshop, dan vragen wij €15,- administratiekosten.

Bij minder dan 14 dagen

Annuleert u de boeking minder dan 14 dagen voor aanvang, dan zijn wij genoodzaakt om 50% van de kosten van de boeking in rekening te brengen.

Annuleren binnen 7 dagen

Annuleert u de boeking 7 dagen voor aanvang van de uitvoering, of tijdens/halverwege een project, dan zijn wij genoodzaakt het gehele afgesproken bedrag in rekening te brengen.

Apparatuur en goederen

Ook zijn wij altijd genoodzaakt gehuurde apparatuur en goederen in rekening te brengen bij annulering.

De zelfgeschreven rap kan zeker worden opgenomen. Wij beschikken over een mobiele studio waarmee wij op elke gewenste locatie de rap kunnen opnemen. 

Rap

Rap is een van de elementen van de Hiphopcultuur dat momenteel de nationale hitlijsten domineert. Met rap wordt op een creatieve manier een statement gemaakt, door te spreken met een ritmische intonatie op de beat van de muziek. Binnen de rap workshop kan men door middel van zijn teksten een boodschap overbrengen, of simpelweg rappen over alledaagse bezigheden.

De rap workshop als Teamuitje is een leuke, muzikale belevenis waarbij de deelnemers creatief aan de slag gaan.

Overige vragen?

STUUR EEN MAILTJEof bel +31 (0) 6 244 405 46