• Prijs: € 29,50 p.p.
 • Vanaf: 10 personen
 • Duur: 1 uur 30 minuten
 • Leeftijd: 8+
Introductie

Op een interactieve wijze gaan de deelnemers tijdens de workshop light graffiti aan de slag met het maken van een light painting. Tijdens deze workshop kan iedereen al zijn creativiteit kwijt!

Indeling

Nadat de basistechnieken zijn aangeleerd, gaan de deelnemers een schets op papier maken. De docent geeft hierbij ondersteuning en begeleiding bij het verwezenlijken van de schets. Op deze manier kunnen de mooiste vormen en patronen worden gemaakt!

Wanneer de deelnemers al hun creativiteit in het graffitiontwerp hebben gestopt, is het tijd om het ontwerp tot uitvoering te brengen. Licht uit, zaklampen aan!

Inclusief

 • Professionele begeleiding

  Onze lightgraffiti workshops als Teamuitje worden verzorgd door professionele artiesten.

 • Materialen

  Alle nodige materialen en middelen. Denk hierbij aan een camera, presentatiescherm of beamer, statief, lampjes en laptop.

 • Reiskosten

  Al onze prijzen zijn inclusief reis- en transportkosten voor workshops light graffiti als Teamuitje.

Optioneel

Om u van alle gemakken te voorzien hebben wij nog de volgende extra's om uw uitje tot een geslaagde dag te maken.

 • Engelstalige begeleiding

 • Locatie

 • Printer

De sfeer

In de onderstaande foto's en filmpjes kunt u iets van de sfeer proeven tijdens een light graffiti animatie als Teamuitje.

Wat kost het?

 • Duur
 • Aantal deelnemers
  U bespaart p.p.
 • Locatie
 • Prijs
  Per persoon
 • Rechtsvorm
Totaal

Goed om te weten

Grote groepen

Bij groepen vanaf 15 deelnemers maken wij een aantrekkelijke projectprijs!

Kleine groepen

Bij minder dan 10 deelnemers kan de workshop uiteraard ook gewoon doorgaan mits er betaald wordt voor het minimale aantal deelnemers.

Vrijgezellenfeest?

Vrijgezellen aan het organiseren? Vanaf 11 personen mag de vrijgezel gratis deelnemen?

Klant aan het woord

Workshop Locaties

Tijdens een Teamuitje maken wij voor de Workshop Light Graffiti gebruik van de volgende locaties.

N.V.T.
Eigen Locatie

De workshop Light Graffiti wordt bijna altijd op locatie verzorgd. Wij zijn erg mobiel en komen overal. Mocht je zelf niet over een eigen locatie beschikken dan kan de workshop Light Graffiti in combinatie met een locatie worden geboekt.

Locatie tips!
Binnenlocatie met tafels, stoelen en stroomvoorziening.

Veelgestelde vragen

Nee, al onze prijzen zijn inclusief reis- en transportkosten.

Bij minder dan 10 deelnemers kan de workshop uiteraard ook gewoon doorgaan mits er betaald wordt voor het minimale aantal deelnemers.

Er zit geen maximum aan het aantal deelnemers per activiteit. Wij stemmen het format, de materialen en de begeleiding hier volledig op af. Uiteraard moet de locatie dit wel kunnen faciliteren.

Ja, het klopt inderdaad dat ons bedrijf in Nederland is gevestigd. Om precies te zijn in Breda. Wij verzorgen nu ruim 10 jaar workshops door heel Nederland & België.

Nee, al onze diensten zijn exclusief een hapje en een drankje. Bij een eigen locatie of openbare locatie is het mogelijk om zelf een versnapering te verzorgen. Bij externe locaties is het vaak wel mogelijk om een hapje en een drankje te boeken.

Nee, al onze diensten zijn inclusief alle materialen en middelen.

Annuleren binnen 14 dagen

Annuleert u de boeking 14 dagen voor aanvang van de workshop, dan vragen wij €15,- administratiekosten.

Bij minder dan 14 dagen

Annuleert u de boeking minder dan 14 dagen voor aanvang, dan zijn wij genoodzaakt om 50% van de kosten van de boeking in rekening te brengen.

Annuleren binnen 7 dagen

Annuleert u de boeking 7 dagen voor aanvang van de uitvoering, of tijdens/halverwege een project, dan zijn wij genoodzaakt het gehele afgesproken bedrag in rekening te brengen.

Apparatuur en goederen

Ook zijn wij altijd genoodzaakt gehuurde apparatuur en goederen in rekening te brengen bij annulering.

Wat is Light Graffiti?

Light Graffiti is een hypermoderne vorm van het welbekende graffiti. In plaats van graffiti spuitbussen en verf wordt er gebruik gemaakt van een lichtbron om te ‘schilderen’ in een afbeelding. Door middel van een langere sluitertijd wordt de lichtbron door het beeld bewogen, waardoor er verschillende patronen en effecten in de afbeelding gecreëerd kunnen worden.

Overige vragen?

STUUR EEN MAILTJEof bel +31 (0) 6 244 405 46